Blog

Μούσλι με βρώμη, πορτοκάλι και μούρα


Υλικά

  • 70 γρ. βρώμη
  • 2 κ.σ. λιναρόσπορο σε σκόνη
  • 300 ml βραστό νερό
  • 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης
  • 175 γρ. γιαούρτι
  • 2 πορτοκάλια
  • 100 γρ. από διάφορα μούρα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τη βρώμη, το λιναρόσπορο, το ξύσμα από 2 πορτοκάλια και το σιρόπι αγαύης. Ρίχνουμε το βραστό νερό στο μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός. Καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξει και να κρυώσει το μείγμα μας. Όταν είναι έτοιμο, αφαιρούμε από το ψυγείο και προσθέτουμε 100 γρ. από το γιαούρτι. Ανακατεύουμε με μία πλαστική σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μεταφέρουμε το μούσλι σε μπολάκια ή βαζάκια. Κόβουμε τα πορτοκάλια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε πάνω από το μούσλι. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γιαούρτι και διακοσμούμε με τα μούρα.

Μερίδες 2

Πηγή: akispetretzikis.com

Comments

Comments are closed.